Over Berden

  Winkelen in een ongedwongen sfeer. Op zoek naar een stijlvolle outfit? Je vindt het bij Berden mode, wonen en meer. Kies uit onze uitgebreide en eigentijdse collectie van merken in mode, schoenen, accessoires of de laatste trends. Een styling advies, een ruige jeans? Of misschien een nieuwe woninginrichting, een slaapkamer, een nieuw matras? Het kan allemaal!

  Wij kleden ook uw interieur met meer dan voldoende keus aan, onze adviseurs en interieurarchitecten geven specialistisch advies, ook zij vinden dat winkelen een uitje moet zijn. Onze restaurants in Heerlen, Blerick en Uden maken die beleving dan ook compleet! Winkelen, ontspannen en nagenieten in een omgeving die thuis voelt, dat is wat je kunt verwachten bij Berden mode, slapen en méér.

  Berden is een familiebedrijf van ruim 115 jaar oud! In 1902 opgericht door Sjang Berden en echtgenote Agnes Berden-Trienekens als manufacturen winkeltje in het Limburgse Blerick. Inmiddels is Berden uitgegroeid tot een keten van winkels en warenhuizen met ruim 750 medewerkers. Niet alleen meer in Limburg (Venlo, Blerick, MaastrichtHeerlen en Sittard), maar onder andere ook in Axel (Pot Interieur) en Alphen aan den Rijn (Berden by Houweling). 


  Berden is aangesloten bij het CBW en heeft het webshop-keurmerk, zodat u veilig kunt kopen.

  Door het bekijken van onderstaande film krijgt u een goede indruk van ons bedrijf en waar Berden voor staat! 


  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn