Over Berden

  Berden is een familiebedrijf van ruim 115 jaar oud! In 1902 opgericht door Sjang Berden en echtgenote Agnes Berden-Trienekens als manufacturen winkeltje in het Limburgse Blerick. Inmiddels is Berden uitgegroeid tot een keten van winkels en warenhuizen met ruim 750 medewerkers. Niet alleen meer in Limburg (Venlo, Heerlen en Sittard), maar onder andere ook in Axel (Pot Interieur) en Alphen aan den Rijn (Berden by Houweling). Zowel op het gebied van Wonen als op het gebied van Mode is Berden gespecialiseerd in stijl en design. Met het motto Stijl van Leven uit zich dit in prachtige winkelpresentaties en samenwerkingsverbanden met de bekendste designmerken. 

  Naast Kwaliteit, Kennis en Klantvriendelijkheid staat Berden garant voor de scherpste prijzen! Profiteer van de beste producten van de mooiste merken online of in een van onze prachtige winkels. Bekijk onze vestigingen hier

  Berden is aangesloten bij het CBW en heeft het webshop-keurmerk, zodat u veilig kunt kopen.
  Uw vragen kunt u mailen naar info@berden.nl wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. Tevens zijn wij bereikbaar via 077-3580668.
  Wij staan graag voor u klaar! 

  Door het bekijken van onderstaande film krijgt u een goede indruk van ons bedrijf en waar Berden voor staat! 


  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn Google+