Algemene voorwaarden

  Berden wonen & slapen is aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). We hanteren dan ook de algemene voorwaarden volgens CBW (regels over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie).

  Daarnaast garandeert een woonwinkel die bij het CBW aangesloten is:

  • Extra productgarantie. Ten minste 2 jaar garantie op je aankoop
  • Een nette aanbetalingsregeling. Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling.
  • Onpartijdige geschilafhandeling. Mocht je een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

  Deze kenmerken zorgen ervoor dat je met vertrouwen je aankopen bij een erkende woonwinkel kunt doen. Mocht er een probleem ontstaan waar we samen niet uitkomen, dan kun je altijd De Geschillencommissie wonen inschakelen.

  Download de algemene voowaarden (PDF)

  Kijk voor meer informatie op de website van CBW.

  CBW logo

  Retourneren

  Artikelen die voor jou op maat zijn gemaakt of artikelen die voor jou op maat zijn aangepast, kun je niet retourneren of ruilen als je spijt hebt van de aankoop.

  De retourkosten komen voor jouw eigen rekening en je bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van jouw retourzending. 

  Hieronder vind je een modelformulier voor herroeping , deze bieden wij conform onze algemene voorwaarden aan en kun je gebruiken wanneer je besluit een artikel terug te sturen.

  Download het modelformulier voor herroeping (PDF)

  Identiteit van de ondernemer
  Berdenmeubelen B.V.
  Laurentiusplein 1
  5921 GX Venlo
  Telefoonnummer: 077 - 358 06 68 
  E-mailadres: info@berden.nl
  KvK-nummer: 12020175
  BTW-identificatienummer: NL006020434B01

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn