Projectinrichting

Naast particulier interieuradvies biedt Berden met projectinrichting ook dé oplossingen voor de zakelijke markt. Met ons ruime assortiment bijzondere design meubelen van toonaangevende merken ben je altijd verzekerd van een unieke inrichting. Gebruiksvriendelijke designs met een duurzame schoonheid die de juiste sfeer oproepen. Door de samenwerking met de beste merken, kan je bij Berden terecht voor een complete projectinrichting op niveau. Wij kunnen een totaalconcept bieden bij de inrichting van particuliere of zakelijke objecten, indien gewenst compleet met stoffering en verlichting. Ook voor de inrichting van tuinprojecten ben je bij Berden aan het juiste adres.

Berdenmaak kennis met onze werkwijze

Als het gaat om projectinrichting denkt Berden op alle facetten met je mee. In onze showrooms hebben wij een grote selectie designmerken ruim gepresenteerd staan per studio. In deze merkenstudio's vind je een tal van modellen van de geselecteerde merken zodat je de sfeer kunt proeven. Daarnaast zijn wij je graag van dienst op het gebied van ontwerpen. Om het project te realiseren denken wij met je mee over de indeling en maken wij graag een voorstel van de meubelen en het kleurgebruik. Voor een totaalconcept kunnen wij tevens een voorstel maken voor stoffering en een lichtplan uitwerken. Door middel van een SketchUp 3D-tekening kunnen wij de projectwensen vertalen naar een concreet plan.

Slapen
Realisaties

Realisaties van projecten

Projectinrichting is heel breed. Zo staat Berden voor je klaar als het gaat om het inrichten van een kantoor, een horecagelegenheid of een woonhuis. Het aantal projecten neemt snel in omvang toe. Zo hebben wij realisaties op ons mogen nemen voor onder andere Boels Zanders, Sablones, Sabero, Da Vinci Wonen Limburg, 't Roadhoes, Restaurant One en Manoir Restaurant Inter Scaldes.

Mogen we voor jou aan de slag?

Heb je plannen om een woonhuis, horecagelegenheid of bedrijfspand te voorzien van een nieuwe inrichting en ben je geïnteresseerd in projectinrichting via Berden? We luisteren naar je wensen en verwachtingen en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op per mail via projectinrichting@berden.nl.

Da Vinci

Da Vinci

Boels Zanders

Boels Zanders

Restaurant One

Restaurant One

Sablones

Sablones

Inter scaldes

Inter Scaldes

^