Bezorging

  Levertijd
  Voorraadartikelen kunnen wij binnen 3-5 werkdagen leveren. Afhankelijk van uw woonplaats en onze openstaande bezorgroutes. Een bezorgafspraak wordt altijd in overeenstemming met u gemaakt. Kleine meubelen en accessoires worden via een pakketservice verzekerd verzonden. Op aanvraag sturen wij u graag uw Track & Trace code toe.

  Mochten wij het product van uw voorkeur niet op voorraad hebben, bestellen wij dit voor u bij de betreffende leverancier. De levertermijn is dan afhankelijk van de toelevering vanuit de leverancier.

  Bezorgkosten
  Bij Berden.nl betaalt u binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België geen bezorgkosten bij bestellingen boven de 500,-.
  Voor bestellingen onder de 500,- betaalt u 79,- bezorgkosten.*

  Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze winkels of bij ons magazijn om uw bestelling af te halen!

  Belangrijke informatie omtrent uw afspraak i.v.m. het coronavirus
  De afspraak kan gewoon doorgaan wanneer u geen ziekte klachten heeft of in thuis isolatie zit.
  De veiligheid en gezondheid van klanten en bezorgers hebben onze hoogste prioriteit. Met het nemen van een aantal preventieve maatregelen willen we de risico’s voor iedereen zoveel mogelijk beperken:

  • Wij willen u vragen om minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze bezorger. Dit voor uw en onze bescherming.
  • Betaal zoveel mogelijk met PIN of mobiel. Zo beperken we hand-op-hand contact.
  • Voelt u zich niet lekker (koorts, hoesten en/of kortademigheid) of zit u in thuisisolatie? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons op telefoonnummer 077-3248880. In overleg verzetten we de afspraak, of kijken naar een andere oplossing.
  • Onze bezorgers hebben wij uiteraard de instructie gegeven niet naar het werk te komen als zij zich niet lekker voelen. Daarnaast hebben we ze geadviseerd de richtlijnen van het RIVM te volgen. Zo zullen ze u geen hand schudden en zullen ze voorlopig zelf tekenen voor aflevering.


  Heeft u nog vragen?
  Bel dan geheel vrijblijvend met 077-3248880 of stuur een mail naar info@berden.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

  * Indien het een showroommodel betreft, zullen er €79,- bezorgkosten in rekening worden gebracht.
  * Wij gaan ervan uit dat wij met een vrachtwagen bij u kunnen komen en dat de artikelen die u heeft besteld gemakkelijk naar binnen kunnen worden gebracht. Indien u in een appartement woont vernemen wij graag op welke verdieping en/of er een inpandige lift aanwezig is waar uw aankoop in past. Indien dit niet het geval is, vernemen wij dit graag vooraf van u. Indien wij genoodzaakt zijn om een traplift o.i.d. te gebruiken om uw bestelling te kunnen leveren vernemen wij dit ook graag van tevoren. Indien wij niet op tijd op de hoogte zijn, berekenen wij de hiervoor gemaakte kosten aan u door.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn