Per/Use | Eigentijds en slim design

Per/use is een Belgisch design merk dat hoogwaardige meubelen en woonaccessoires maakt. De producten zijn ontworpen door internationale designers, die liefde hebben voor ambacht en duurzaam design.
nieuwe website nieuwe website
Per/Use

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Functioneel design

De meubelen en woonaccessoires van Per/Use benadrukken het functionele aspect, zonder zijn eigentijdse twist te verliezen. Het merk staat voor eenvoudig maar slim, basic maar tijdloos, sober maar rijk, mooi maar functioneel.

Per/Use kapstok

In de collectie van Per/Use kun je ook bijzondere kapstokken vinden. De kapstokken zijn geïnspireerd op muziekinstrumenten. De prachtige houten wandpanelen zijn voorzien van uitklapbare haken, waaraan je jouw jas kunt ophangen.

Prachtig en duurzaam

In een wereld die wordt gedomineerd door massaproductie en -consumptie, wordt een ambachtelijk object steeds meer bijzonder. Per/use focust zich op het leveren van de beste kwaliteit, door middel van ambacht en natuurlijke materialen. De volledige collectie wordt ontworpen en geproduceerd in Europa, waardoor hoogwaardige kwaliteit wordt gegarandeerd.

Per/Use bij Berden

Berden Wonen is officieel dealer van Per/Use. Je kunt onze collectie online bekijken en gemakkelijk een bestelling plaatsen van jouw favoriet. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wil je liever een meubel eerst bezichtigen in een van onze winkels? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag weten waar je jouw favoriete Per/Use meubel kunt vinden.
^