COR Cosma bank

De tweezijdige Cosma bank!

  • Zitten of liggen op deze comfortabele slaapbank
  • Eenvoudig omtoveren tot bed
  • In diverse stof- en ledersoorten uitvoerbaar
  • Standaard geleverd met één armleggerkussen

€ 4.595,00
Vanaf € 4.595,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Cosma bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
COR Cosma bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Cosma is een functionele bank: het is een elegante bank die omgetoverd kan worden tot bed! De stevige lattenbodem en de comfortabele stoffering zorgen voor de perfecte basis. Er kan altijd genoten worden van comfort of er nou gelegen of gezeten wordt op de Cosma. Ombouwen tot bed is gebeurd binnen twee stappen.

Artikelnummer325729
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^