Beleef het bij Berden Sittard

In Sittard loop je bij Berden design & slapen de wondere wereld van design binnen. Topmerken zoals Cassina, B&B Italia, Zanotta en de Sede staan ruim opgesteld en laten zien wat er thuis ook mogelijk is. Daarnaast vind je een slaapafdeling met onder andere merken als Auping, Avek, Tempur en Treca de Paris. We bieden inspiratie en zijn altijd bezig om onze uitgebreide collectie up-to-date te houden. We brengen design, slapen en meer.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00

Speciale openingstijden

Adres

Industriestraat 23
6135 KG Sittard
046 451 05 00

Team Sittard

Wij helpen je graag

Maak kennis met het team van onze showroom in Sittard.
Wij stellen ons graag aan je voor. Ons team bestaat uit Allon, Sander, Christa, Hans, Mounia en Jean. We doen ons werk met aandacht en nemen dan ook graag de tijd om je goed te adviseren bij jouw keuze voor het perfecte design meubel. Samen komen we tot het beste resultaat!

Specialist in Italiaans design

Bij Berden Design Sittard vind je een grote collectie meubelen van de mooiste Italiaanse design merken zoals B&B Italia, Cassina, Flos en MDF Italia. Bewonder de bekende design klassiekers in onze showroom. Onze interieuradviseurs vertellen je graag meer over deze prachtige meubelen!

Merken te zien bij Berden Sittard

Cassina

Cassina

Het Italiaanse meubelbedrijf Cassina produceert en ontwerpt exclusieve designmeubelen. De tijdloze schoonheid en pure vormgeving stelen je hart. Ze vormen de perfecte combinatie van innovatief, industrieel design en passie voor vakmanschap, waarbij de allerbeste materialen worden gebruikt voor de collecties.

B&B Italia

B&B Italia

In onze woonwinkel in Sittard hebben we een geheel nieuwe B&B Italia-studio. B&B Italia is de wereldleider op het gebied van design meubelen voor interieur en exterieur. Het inspireren van mensen over de hele wereld door het creëren van moderne, tijdloze meubels waarbij creativiteit en innovatie het uitgangspunt zijn, dit maakt ieder ontwerp van B&B Italia uniek.

Zanotta

Zanotta

Het Italiaanse designmerk Zanotta ontwikkelt al sinds de jaren ‘50 unieke designmeubels, waarbij comfort, functioneel design, duurzaamheid en kwaliteit kenmerkend zijn voor de collectie. De collectie neemt je mee op een inspirerende reis door een veelzijdige mix van unieke, tijdloze, iconische design klassiekers en innovatieve nieuwe ontwerpen.

Slaapafdeling

Slaapafdeling

In onze woonwinkel is ook een slaapafdeling te vinden. Hierdoor kunnen we een totaalconcept bieden vanuit één plek. Op onze slaapafdeling vind je de mooiste merken zoals Auping, Swissflex, Beka, Kreamat, Tempur, Treca Paris en Dreamborn. Loop gerust eens binnen en kom proefliggen op de vele bedden en boxsprings!

^