Avek Stiel bed

Het Avek Stiel bed is een prachtig bed dat een geweldige nachtrust garandeert

  • Eigentijds design
  • Extra ventilerende spiraalbodem
  • Comfortabel en stevig matras
  • Ook in een elektrisch verstelbare uitvoering

€ 1.555,00
Vanaf € 1.555,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Avek Stiel bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Avek Stiel bed

Stiel is het Friese woord voor staal, maar het betekend ook ambacht. Deze punten komen beide terug in het Avek Stiel bed: het bed wordt met vakmanschap gemaakt in hun eigen fabriek en het bed heeft een stalen frame. Het bed heeft een eigentijds ontwerp en veel combinatiemogelijkheden. U kunt het Avek Stiel bed volledig naar wens samenstellen. De bijpassende Stiel matrassen en spiraalbodems garanderen een geweldige nachtrust.

Kies het Stiel bed wat bij u past!

De modulaire beddenlijn komt in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u een bed samenstellen wat precies bij uw wensen past. Bij alle Stiel bedden zorgt het matras en de spiraalbodem voor een geweldig slaapcomfort. Het uiterlijk van het Stiel bed is afhankelijk van uw smaak.

  • Het Basic Stiel bed bestaat uit een vrijstaande spiraalbodem met de bijbehorende poten. Dit zorgt voor een minimalistisch uiterlijk zonder te veel poespas.
  • Het Stiel Board bed heeft een hoofdbord met een strak en modern uiterlijk.
  • Het Stiel Max bed heeft alles wat het Basic en Board bed hebben, maar ook nog met een verhoogde bedrand.

Het Avek stiel bed is comfortabel en ondersteunend

De Stiel bedbodem is een duurzame dwarsgespannen spiraalbodem. Het dubbelgeweven spiraaloppervlakte is voor 88% van het ligvlak open, wat zorgt voor extra ventilatie. Hierdoor wordt het transpiratievocht sneller afgevoerd en gaat het matras ook langer mee. Het Stiel matras is opgebouwd uit lagen van Avek-comfortschuim, pocketvering met 5 comfortzones en een soepele afdeklaag van Avek HybriFoam. Het bed is ook verkrijgbaar met een verstelbare bodem.

Afmetingen

Breedtematen: 80, 90, 160, 180 cm

Lengtematen: 200, 210, 220 cm

Artikelnummer323837
Avek

Avek

Het Nederlandse merk Avek staat bekend om vakmanschap in ruimtebesparende bedden, matrassen, bedbodems en zeker ook boxspring bedden. Het motto van oprichter Roel Kok is Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. In de beddenfabriek in Surhuisterveen gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand.

^