AGS Grandeur 2000 boxspring

De AGS Granduer 2000 de combinatie tussen stijl en comfort

  • De kern bestaat uit pocketveren
  • Extra ondersteuning voor je rug
  • Boxhoogte van 20 cm
  • Vlak en elektrisch verstelbaar mogelijk

Getoonde vanaf-prijs is gebaseerd op:

Box 160x200 cm

Bodem vlak

Matras Fresia

Retro hoofdbord 160 cm breed

Houten pootjes

Ronde poot 15 cm hoog

€ 1.689,00
Vanaf € 1.689,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de AGS Grandeur 2000 boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
AGS Grandeur 2000 boxspring

De Boxspringset Grandeur 2000 heeft een boxhoogte van 20 centimeter en is zowel in een vlakke als elektrische uitvoering verkrijgbaar. Je nachtrust is belangrijk, daarom combineert een boxspring uit de Grandeur collectie stijl met comfort. Met een boxspring van Altijd Goed Slapen kies je voor maatwerk. De bedden zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren. Kies jouw gewenste formaat, en voor een persoonlijke stijl selecteer je het hoofdbord en een van de twintig stoffen. Zo wordt jouw bed een heel persoonlijke toevoeging aan je slaapkamer.

Artikelnummer341837
Altijd Goed Slapen

Altijd Goed Slapen

Altijd Goed Slapen levert hoogwaardige slaapproducten zoals matrassen, kussens en beddengoed, allemaal ontworpen om comfort, ondersteuning en duurzaamheid te bieden.

^