Kreamat Sparta boxspring

De Kreamat Sparta boxspring heeft een modern design en biedt een hoog slaapcomfort

  • Opgebouwd uit geharde pocketveren met 7 zones
  • Voorzien van een gepatenteerde schouderzone
  • Het matras is afgedekt met sterk en soepel latex
  • Garandeert een heerlijk slaapcomfort

€ 0,00
Vanaf € 4.798,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kreamat Sparta boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Studio Segers

De Kreamat Sparta boxspring heeft een minimalistisch en modern design. De boxspring kenmerkt zich door een optimaal comfort door de gepatenteerde schouderzone en door de optimale ondersteuning van ruggenwervel. De boxspring is opgbouwd uit Zweedse geharde pocketveren met 7 zones waardoor het matras een lange levensduur heeft en een heerlijk slaapcomfort biedt. De onder- en bovenkant van het matras is afgedekt met sterk, maar soepel latex.

De boxspring Sparta zelf samenstellen
De gestoffeerde boxspring kunt u voorzien van een breed of hoog hoofdbord met daar achter een functionele open kast of hangkast. Deze kasten zijn vervaardigd uit hout fineer en kunt u uitvoeren in diverse kleuren. Voor het hoofdbord kunt u kiezen uit leder of stof in meerdere kleuren. De Sparta boxspring is leverbaar in een vlakke of elektrische uitvoering.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Kreamat Sparta boxspring samen te stellen!

Artikelnummer297637
Kreamat

Kreamat

Al langer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert Kreamat in België unieke karaktervolle designs van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het uitgangspunt is steevast het menselijk lichaam. Het doel van Kreamat is de consument een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel bezorgen.

^