MDF Italia

De kunst van het weglaten, daarin is MDF Italia meester. Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

nieuwe website nieuwe website

Producten 1-20 van 62

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 62

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deze succesfactor heeft MDF Italia tot één van de meest innovatieve producenten van hoogwaardige design meubelen gemaakt. De kleuren en materialen die door MDF Italia worden gebruikt zijn helder en verfrissend. Het grote kenmerk van de MDF Italia design meubelen is het vele gebruik van aluminium in combinatie met wit en af en toe een accentkleur.

Bekijk de strakke MDF Italia Aïku kruk en MDF Italia NVL tafel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

MDF Italia’s design filosofie

De nieuwe complexiteit van de wereld heeft MDF Italia ertoe gebracht diep na te denken over hun identiteit, die voortdurend is geëvolueerd en zich heeft gevestigd gedurende een geschiedenis van bijna dertig jaar. Vanaf de oprichting in 1992 heeft MDF Italia een dynamische bedrijfsvisie voorgesteld die design centraal stelt en de ontwerpers promoot voor hun ideeën en de arbeiders voor hun creaties.

MDF Italia vat haar ontwerpfilosofie of bedrijfsvisie samen in de vier kernwaarden: lichtheid, verwondering, uitdaging en identiteit. Zo minimalistisch als hun ontwerpen, zo maximaal is MDF Italia met woorden. Beknopte vorm en gedetailleerde ontwerp precisie, waar geen functie aan het toeval wordt overgelaten, geeft het object zijn sierlijke lichtheid van compositie. Het is een kwestie van verminderen: van het materiaal, elementen en gedachten waarbij de synthese visuele kracht geeft.

Internationaal topontwerp bij MDF Italia

MDF Italia werkt samen met internationale ontwerpers om te voldoen aan de hedendaagse behoefte van functionaliteit en maatwerk. Altijd met behoud van hun onderscheidende stijlkenmerken: lichtheid, verwondering en uitdaging. Zowel in de studie van vormen als in het gebruik van materialen.

De prachtige reeks producten voor huiselijke landschappen, openbare ruimtes en werkplekken zijn bestemd om altijd en overal lang mee te gaan. Zoals het verfijnde MDF Italia 20. Venti Home bureau, de prijswinnende MDF Italia Random kast en de uiterst comfortabele MDF Italia Flow Textile stoel. Dankzij het zeer ruime aanbod is er ongetwijfeld een meubelstuk te vinden dat helemaal beantwoordt aan jouw wensen.

^