Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om zijn uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een schitterende collectie opgebouwd met topontwerpen van de beste designers. Wat dacht je van de iconische modellen van Le Corbusier, Jeanneret en Perriand? Of designklassiekers zoals de Red and Blue Chair van Gerrit T. Rietveld?

nieuwe website nieuwe website

Producten 1-20 van 157

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 157

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Daarnaast weet Cassina ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen, kleuren en toepassingen op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen. Ontwerpers krijgen alle ruimte om te experimenten op het gebied van stijl en materialen. Cassina slaagt er daarbij in om deze stukken te presenteren als juweeltjes die perfect passen bij de rest van de collectie.

Bekijk de artistieke Cassina 2 Grand Confort, petite modèle fauteuil en Cassina 4 Chaise longue à reglage continu van Le Corbusier, Jeanneret en Perriand. Of de opvallende Cassina 637 Utrecht fauteuil van Gerrit Rietveld op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Cassina meubels met een creatieve missie

Het is Cassina’s missie om design te respecteren, beschermen, creëren en promoten. In een zoektocht naar compromisloze innovatie geven zij designers de ruimte om tot een uniek ontwerp te komen dat vervolgens op de meest uitmuntende wijze wordt gefabriceerd. Cassina staat voor iconische projecten, voortdurend onderzoek, onbetwiste kwaliteit en hoogste klanttevredenheid. Geschiedenis en toekomst van design worden keer op keer op een ongekende wijze tot een synthese gebracht.

Ondanks de veelzijdigheid is de collectie van Cassina toch consistent en direct herkenbaar. Dit komt volgens Cassina door hun gecultiveerde taal en de manier waarop zij design benaderen. Namelijk met geheugen en onderzoek, vakmanschap en industrie, nauwkeurigheid en passie, uniciteit en experimenteren. Zodoende creëert Cassina authentieke, gastvrije en persoonlijke sferen die emotionele verbindingen tot stand brengen en vandaag voorspellen wat morgen een klassieker wordt.

Cassina meubelen: bank, stoel en fauteuil

Wil je een nieuwe dimensie geven aan je interieur? Kies dan voor één van de uiterst stijlvolle en creatieve meubels van Cassina. Bijvoorbeeld het designicoon Cassina Soriana bank. Het originele ontwerp van Afra en Tobia Scarpa uit 1969 is terug van weggeweest. Deze bijzonder comfortabele bank zit net zo zacht als die eruitziet. Of de herkenbare Cassina 635 Black Red and Blue fauteuil. Een iconisch ontwerp uit 1917 van de bekende Nederlandse kunstenaar Gerrit Rietveld, dat sinds 2015 door Cassina wordt geproduceerd.

^