Leolux fauteuils | royaal ontspannen

Aangenaam zitten is meer dan alleen het beste comfort. De Leolux specialisten werken elke dag hard aan een duurzame design collectie waarmee je jouw interieur naar eigen wens en comfortniveau kunt samenstellen. Leolux is een bedrijf uit het Limburgse Venlo, net als Berden, en bestaat al sinds 1934. Voor Leolux geldt: wonen is kunst, namelijk: kunst van alledag. Onderstaande Leolux fauteuils zijn hiervan het ultieme voorbeeld.

Bekijk de heerlijke Leolux Papageno fauteuil, Leolux Scylla fauteuil en Leolux Lloyd fauteuil op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hoogwaardige Leolux fauteuils

Met een Leolux fauteuil haal je een kwaliteitsproduct in huis. Uiteraard begint dat met het selecteren van de beste materialen. Daarom gebruikt Leolux alleen stoffen en leersoorten van topleveranciers. Ook worden ze eerst uitgebreid getest op kleurechtheid en sterkte voordat ze met grootste zorgvuldigheid worden verwerkt tot de heerlijkste Leolux fauteuils.

Behalve de bekleding is vanzelfsprekend ook de polstering en het onderstel van de hoogste kwaliteit zodat je gegarandeerd lang plezier zult hebben van je nieuwe Leolux fauteuil. Dat Leolux zelf ook achter hun kwaliteit staat blijkt wel uit hun garantieregeling. De eerste 2 jaar geldt een 100% garantieregel. Voor de volgende 5 jaar hanteren zij een afschrijvingssysteem, plus uitgebreide nazorg. In totaal heb je dus 7 jaar garantie.

Eigentijdse Leolux fauteuils

Leolux fauteuils zijn niet alleen hoogwaardige kwaliteitsmeubelen, ze zitten ook nog eens ontzettend fijn en zijn een lust voor het oog. De prachtige eigentijdse ontwerpen komen helemaal tot hun recht in jouw moderne interieur. Zoals de Leolux Anton fauteuil met een strakke vormgeving of de royale Leolux Lanah fauteuil met een luxueus design en ultiem zitcomfort.

Ook de enigszins excentrieke Leolux Kikko fauteuil is één en al weelde. Multifunctioneel omdat je hem als fauteuil en als chaise longue kunt gebruiken. Design en comfort vullen elkaar bij deze fauteuil compromisloos aan. Bovendien is de Kikko beschikbaar in diverse kleuren en bekledingsstoffen. Zo is er altijd een exemplaar te vinden dat geheel bij jou past.

Leolux Pallone

Dat Leolux een eigentijdse collectie heeft zien we ook terug wanneer we de Leolux Pallone bekijken. Het is een eigentijds model dat al sinds 1989 in de collectie terug te vinden is. De Pallone fauteuil is oorspronkelijk ontworpen voor het Huis van de Toekomst. Het huis gaf de woonsituatie, zoals de naam al aangeeft, van de toekomst weer. In dit project werden enkel prototypes in toegepast. Zoals de Pallone, toen nog met de naam ‘zitbal’. Leolux vond dit zo’n sterk ontwerp dat het opgenomen werd in de collectie van Leolux, met de naam Pallone. De Pallone stoel bleek een waar succes, op de dag van vandaag is de stoel nog steeds in de collectie van Leolux. De Pallone stoel behoort tot de ware klassiekers van Leolux.

De Pallone fauteuil is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor de Pallone Pa, Ma of Lill. De Pallone is in diverse uitvoeringen te bestellen. Zo kun je onder andere kiezen voor uitvoering met twee kleuren, zoals zwart met rood. Ook wanneer je liever de Pallone in een kleur uitgevoerd wilt hebben is het mogelijk, bijvoorbeeld in het geheel zwart. Het kleurenpalet van de Pallone is zeer uitgebreid, vraag naar de mogelijkheden.

^