Gelderland fauteuils | superieur ontspannen

Gelderland was tijdens de oprichting in 1936 één van de eersten die zich bezighield met seriematige productie van meubilair. Inmiddels zijn meerdere generaties opgegroeid met een bank van Gelderland in huis ontworpen door grote namen als Henk Vos, Jan des Bouvrie en vele andere Nederlandse en buitenlandse designers. Al in een vroeg stadium kenmerkten de Gelderland meubels zich door moderne ontwerpen met hoekige vormen, veelal geïnspireerd op Scandinavisch design. Bovendien werd de basis gelegd voor de principes die tot op heden nog steeds van groot belang zijn voor Gelderland: duurzaamheid en zitcomfort.

Bekijk de comfortabele Gelderland 5470 fauteuil en Gelderland 601 Meneer Oberman fauteuil op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gelderland fauteuils geven garantie op comfort

Als je mensen vraagt wat ze het meest waarderen aan hun Gelderland fauteuils dan noemen ze zitcomfort, afwerking en duurzaamheid. Dat is niet voor niets. Om de belofte van hoge perfectie te kunnen waarmaken, kiest Gelderland opzettelijk niet voor massaproductie maar voor ambachtelijke fabricage. Doordat iedere fauteuil uiterst zorgvuldig met de hand wordt gemaakt ziet de medewerker onmiddellijk of deze aan alle wensen voldoet. Met veel passie voor hun vak garanderen de ambachtsmensen bij Gelderland maximaal zitcomfort waar ze trots op zijn.

Modern en toch tijdloos design van Gelderland fauteuils

De fauteuils van Gelderland zien er stuk voor stuk elegant en stijlvol uit. De moderne ontwerpen zijn tegelijk tijdloos en gaan zodoende moeiteloos mee van het ene interieur naar de andere. Bovendien is het materiaal en de constructie van een dusdanig hoge kwaliteit dat een Gelderland fauteuil generaties lang meegaat. Zoals de heerlijk comfortabele Gelderland 5770 fauteuil waarin je optimaal kunt loungen. Een traditioneel ontwerp met een speelse twist.

Of de elegante Gelderland 6401 Woody fauteuil met een eenvoudig en functioneel design. Je kunt kiezen uit een stoffen of lederen bekleding die helemaal tot zijn recht komt met de warme notenhouten armleuningen.

^