Thuis werken, ontspannen & genieten

Nu we steeds vaker thuis werken, is het extra belangrijk om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken.

Dit geldt voor zowel het thuiswerken als ontspannen. Upgrade daarom je kantoor voor een zo productief mogelijke werkomgeving en vergeet ook vooral niet de gezelligheid in huis! Breng extra sfeer aan in jouw interieur, met (klein)meubelen en accessoires, of voorzie je werkplek van de mooiste en comfortabelste meubelen voor op kantoor. Hieronder enkele tips voor je op een rijtje.

Thuiswerken, ontspannen en genieten
Daqi Concept

Een sfeervol huis

Nu je wellicht meer thuis bent, is het extra belangrijk om het zo gezellig mogelijk te maken. Mis je nog wat in jouw interieur, dan helpen wij je graag met wat accessoires waarmee je jouw woning in een handomdraai opleukt. Wat dacht je van een vogel in huis, zoals de Vitra House Bird of DAQI Concept JinGoo, een speaker in de vorm van een vogel in een kooitje. Of anders een ander onderhoudsvriendelijk beest in huis, zoals de Vitra Eames Elephant? Leverbaar in twee formaten en in een scala aan kleuren.

Wat direct meer sfeer en warmte brengt in je huiskamer is een mooi vloerkleed. Neem bijvoorbeeld het Carpet Sign Caméléon vloerkleed. Voor elk interieur bestaat er een geschikte kleur en afmeting.

Opgeruimd staat netjes

Met meer tijd om handen is het bovendien een uitgelezen kans om even die dingen te doen die er anders niet van komen, zoals opruimen. Gebruik bijvoorbeeld de Kartell Componibili kast voor kleine zaken zoals papierwerk. Verkrijgbaar in diverse kleuren en in verschillende hoogtes! Handig voor een opgeruimde gang is de Hay Loop Stand Hall kapstok voor al jouw jassen.

Kartell Componibili kast
Vitra Aluminium Chairs

Bureau & bureaustoel

Werk je vanuit thuis, dan is een efficiënte werkplek van groot belang. Het kan een hele uitdaging zijn om productief aan de slag te gaan. Wil je optimaal presteren dan moet je de omstandigheden zo comfortabel mogelijk maken. Een professioneel bureau en bureaustoel mogen daarbij dan ook niet ontbreken. Vitra heeft een groot assortiment aan bureaustoelen, zoals de Physix of een van de Aluminium Chairs, zoals de EA 117 – EA 119 stoel. Combineer deze met het Artisan Picard bureau. Niets staat een productieve werkdag nog in de weg!

Na inspanning komt ontspanning

Heb je u een lange dag gehad en ben je toe aan wat ontspanning? Neem plaats in een heerlijke relaxfauteuil, zoals dé klassieke Vitra Eames Lounge Chair met Ottoman. Een waar pronkstuk voor in jouw woning met een aangenaam comfort. Een stoel waarin je ook helemaal tot rust komt is de Jori Brainbuilder relaxfauteuil die je helemaal naar wens kunt samenstellen, net als de Leolux Caruzzo fauteuil eventueel met poef, ideaal om de voetjes even hoog te leggen.

Vitra Lounge Chair fauteuil
^