Label Moby Dick bank

De Label Moby Dick is een compacte bank met een ultiem zitcomfort en is uit voorraad leverbaar!

  • Moderne bank met een simpel en strak design
  • Compact model met een slanke pootconstructie
  • De Moby Dick serie bestaat uit een fauteuil en bank
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 2.472,00
Vanaf € 2.472,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Moby Dick bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Label Moby Dick bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Een comfortabele bank met compacte afmetingen; dat is de Label Moby Dick bank. De rugleuning loopt naadloos over in de brede armleuningen. Hierdoor is de rugleuning wat lager, waar de bank zijn compacte afmetingen dan ook onder andere aan te danken heeft. De Moby Dick kenmerkt zich door een simpel en strak design en een geweldig zitcomfort. Daarnaast is de bank voorzien van een slanke pootconstructie. Kortom, de Label Moby Dick bank geeft u een heerlijke plek om te gaan zitten en echt tot rust te komen.

De Moby Dick-serie bestaat niet alleen uit een bank, maar ook uit een prachtige fauteuil. Hiermee kunt u uw gehele zithoek inrichten met deze serie!

De bank Moby Dick zelf samenstellen

De bank kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten. Daarnaast zijn er eindeloze mogelijkheden met de diversiteit van kleuren. Hierdoor kunt u de bank geheel naar eigen wens samenstellen. De Moby Dick is leverbaar als bank en fauteuil.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Label Moby Dick bank te ontwerpen!

Artikelnummer295765
Label | Vandenberg

LABEL | Vandenberg

LABEL is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk Label kent een mooie en diverse collectie.

^