Label Cocoon bank

Neem plaats op de comfortabele Cocoon bank!

  • Prachtig design van Gerard van den Berg
  • Bijzondere vormgeving
  • Verkrijgbaar als bank of als hoekopstelling

€ 2.745,00
Vanaf € 2.745,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Cocoon bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Label Cocoon bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer: Gerard van den Berg

De Cocoon bank heeft een tijdloos ontwerp en een geweldig zitcomfort. Netzoals alle ontwerpen van Gerard van den Berg, heeft Cocoon een uniek design en past het bijzondere ontwerp perfect in de collectie van Label. Deze bank is zeer herkenbaar door zijn bijzondere structuur in de bekleding, die uitvoerbaar is in stof of leder.

De bank is leverbaar als 2-zits, 2,5-zits of 3-zitsbank. Cocoon kan ook samengesteld worden als hoekopstelling. Zo kunt u naar wens met de diverse elementen uw perfecte bank samenstellen. Vraag in een offerte naar de mogelijkheden.

Artikelnummer325326
LABEL Vandenberg

LABEL Vandenberg

LABEL Vandenberg is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL Vandenberg de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk LABEL Vandenberg kent een mooie en diverse collectie.

^