Barbecues | verbluf je gasten

Design barbecues zijn een zeer populaire keuze voor tuinliefhebbers. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar bieden ook een geweldige manier om een smakelijke maaltijd te bereiden.

Barbecues

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Met een design barbecue kun je een reeks gerechten bereiden, van hamburgers en hotdogs tot heerlijke geroosterde groenten. Of je nu een simpele grill of een complexe professionele barbecue zoekt, er is altijd een model dat bij je past. Met een design barbecue kun je een prachtig uitziende maaltijd bereiden en tegelijkertijd de gasten van je feestje verrassen met een onvergetelijke smaak.

Design barbecue

Wanneer je van een zomerse dag samen met familie en vrienden wilt genieten van jouw tuin en het zonnetje, mag een heerlijk barbecue niet ontbreken. Of het nu een vegetarische traktatie is of een mooi stukje vlees. Met onze design barbecue kun je lekker eten bereiden voor je gasten.

Heb je al eens aan een winterbarbecue gedacht?

Met onze Ofyr bbq kun je in de winter heerlijk barbecueën of je opwarmen aan het vuur. De Ofyr bbq is voorzien van een Ofyr vuurschaal, waarin je een mooi vuurtje kunt maken. De rand van de schaal kun je gebruiken als bakplaat. Waardoor je jezelf meteen kunt warmen! Je maakt de heerlijkste gerechten met de Ofyr bbq.

Een design barbecue koop je bij Berden Wonen

Een design barbecue koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Bekijk de design barbecues en laat je adviseren! Ben je er uit welk model bbq precies bij jouw wensen past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^