Label Lola draaifauteuil

Geniet na een lange werkdag in de Label Lola draaifauteuil.

  • Bestand tegen slijtage van dagelijks gebruik
  • Zachte en ondersteunende zitervaring
  • Vind de juiste kijkhoek met het draaimechanisme
  • Leverbaar in diverse stof en leersoorten

€ 1.670,00
Vanaf € 1.670,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Lola draaifauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Label Lola draaifauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Waar de Lola draaifauteuil echt onderscheidt, is het zitcomfort. De stoel is royaal gestoffeerd met schuim van hoge kwaliteit dat zorgt voor een zachte en ondersteunende zitervaring. Zo kun je heerlijk ontspannen naar een lange werkdag. De overige materialen zijn ook van hoge kwaliteit en zeer duurzaam waardoor de fauteuil bestand is tegen slijtage en dagelijks gebruik.

Vind de perfecte kijkhoek door gebruik te maken van het draaimechanisme en geniet van je omgeving. De draaifauteuil is leverbaar in verschillende stof en leersoorten. Het onderstel is standaard gepoedercoat in zwart/grijs maar is verkrijgbaar in andere kleuren tegen een meerprijs. Ook is het mogelijk om voor een duo-stoffering te kiezen.

Afmetingen:

B76 X D65 X H75cm

Artikelnummer339788
Label | Vandenberg

LABEL | Vandenberg

LABEL is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk Label kent een mooie en diverse collectie.

^