Cissi Driessen

Cissi is een tevreden persoon die intens van kleine en alledaagse dingen kan genieten. ‘Als je je oren en ogen openhoudt, dan is inspiratie en schoonheid overal’. Ze is autodidact en als echt natuurliefhebber en mensen-mens ontleent zij haar inspiratie vooral hieraan. Basismaterialen zijn acryl op linnen en haar werk kenmerkt zich door dik verf-reliëf, in elkaar overvloeiende kleuren en veel details. De verf ligt echt óp het doek en nodigt bijna uit om te voelen. 3D lijken de werken van Cissi, veel diepte en ook de randen zijn een onderdeel van het geheel. Dikke frames van hoge kwaliteit zijn de basis voor haar veelal grote doeken. Ware blikvangers voor je interieur.

Haar werken kunnen in felle kleurcombinaties overvloeien maar ook verstaat ze de kunst van het samen laten komen van vele wit en taupe tinten, wel of niet met een “afwijkend” tintje.

Cissi Driessen

Door op een positieve, passievolle en ontwapenende manier in het leven te staan en dit ook naar anderen uit te stralen, probeert zij zoveel mogelijk mensen te inspireren hetzelfde te doen. Met een mooie combinatie van kleuren & structuur wil zij mensen aansporen meer in het moment te leven en te genieten.

Kunstwerken van Cissi Driessen:

Alegría
India
Le Printemps
Montenegro
^