Interstar S 310 TV-meubel

Jouw TV staat prachtig op dit S 310 TV-meubel van Interstar!

  • Kast met een minimalistisch design
  • Met greeploze kastdeuren
  • Naar wens samen te stellen

€ 0,00
Vanaf € 2.804,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Interstar S 310 TV-meubel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Deze kast van Interstar is de perfecte plek om je TV op te zetten. De kast heeft een minimalistisch uiterlijk en bestaat uit een bijzondere compositie van rechte vakken. De combinatie van het gebruik van metaal en hout, het gebruik van open en dichte ruimtes zorgt allemaal voor een prachtig effect. De kast heeft een breedte van 247,5 cm en heeft greeploze kasten.

TV-meubelen van Interstar kunnen naar wens samengesteld worden. Het is mogelijk om de kast in verschillende lakkleuren of houtafwerkingen uit te voeren. Ook het is mogelijk om de kast staand of zwevend te plaatsen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag in een offerte naar meer informatie.

Artikelnummer329875
Interstar

Interstar

Interstar is, in 1942, vanuit Bodegraven gestart. Antoon Slotboom was een gedreven meubelmaker. Hij waagde de stap en is voor zichzelf gestart als producent van orgel- en piano banken. Na de Tweede Wereldoorlog zijn de meubelen erg in trek. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een gevestigde naam in de meubelindustrie.

^