Interstar S 350 TV-meubel

Interstar S 350 TV-meubel
€ 0,00
Vanaf € 2.804,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Interstar S 350 TV-meubel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Interstar S 350 is een prachtig TV-meubel. Deze kast is vrijstaand en maakt ieder interieur af. De kast is 180 cm breed en is ook perfect als sidetable. Het ontwerp van de kast bestaat uit een bijzondere combinatie van positieve en negatieve ruimtes, een combinatie van materialen en strakke lijnen.

De kastdeuren zijn greeploos en zijn uitvoerbaar in diverse lakkleuren en houtafwerkingen. Het is ook mogelijk om de kast uit te voeren met een TV-beugel en een kabelorganizer. Vraag in een offerte naar de mogelijkheden.

Artikelnummer329878
Interstar

Interstar

Interstar is, in 1942, vanuit Bodegraven gestart. Antoon Slotboom was een gedreven meubelmaker. Hij waagde de stap en is voor zichzelf gestart als producent van orgel- en piano banken. Na de Tweede Wereldoorlog zijn de meubelen erg in trek. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een gevestigde naam in de meubelindustrie.

^