Ferm Living Haze vitrine

De prachtige Haze vitrinekast van Ferm Living!

  • Industrieel design
  • Gepoedercoat metaal met semi-transparant glas
  • Perfect voor ieder interieur

€ 1.695,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Ferm Living Haze vitrine
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Haze vitrine van Ferm Living laat zien dat twee verschillende materialen voor één geheel kunnen zorgen. Deze prachtige kast is gemaakt van gepoedercoat metaal met draad- of rietglas. De glazen deuren sluiten onwaarneembaar dicht door de magnetische sluiting. Wanneer de deuren geopend worden, onthullen de twee metalen planken zich.

Haze is verkrijgbaar in Black, Poppy Red en Cashmere. Het glas van de vitrine is afgewerkt met rietglas. De zwarte variant is ook verkrijgbaar met draadglas.

Artikelnummer326873
Ferm Living

Ferm Living

Volgens Ferm Living zit het leven vol met contrasten. Hiermee daagt Ferm Living zich telkens opnieuw uit. Gebaseerd op passie voor authentiek design en duidelijke functionaliteit, wordt de toekomst vorm gegeven. Met de producten afkomstig van Ferm Living willen zij je de contrasten van het leven meer in evenwicht brengen.

^