Bontempi

Bontempi is een prachtig Italiaans design merk dat al sinds 1963 moderne en unieke meubels ontwerpt. Met een blik op de toekomst en stevige wortels in de traditie van de Italiaanse geschiedenis. De resultaten zijn stuk voor stuk uiterst stijlvolle tafels en stoelen. Met de meubels van Bontempi maak jij een mode statement van jouw moderne of hedendaagse inrichting, maar dit interieur is tevens uitstekend bestand tegen de tand des tijds.

Bontempi

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bekijk de elegante en stijlvolle Bontempi Artistico eetkamertafel, Bontempi Linda stoel en Bontempi Clark stoel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Bontempi streeft naar uitmuntendheid

Voor Bontempi is gewoon goed niet genoeg. Het is hun doel om uitmuntendheid te bereiken in alles wat zij doen en zij verbeteren continu de door henzelf gestelde kwaliteitsnormen. Zo ontwikkelt Bontempi voortdurend nieuwe technieken, concepten en producten om de beste oplossingen te bieden voor iedere soort omgeving. Hierbij proberen zij om huizen in overeenstemming te brengen met hun filosofie van verfijning. Verder streeft Bontempi ernaar om ons de mogelijkheid te bieden onze kamers zo in te richten dat deze aangenaam en gezellig worden. Om zodoende ruimtes te creëren waar je de onvergetelijke dagelijkse emoties kunt ervaren. Dit alles is zeker gelukt als je kijkt naar de Bontempi meubels in ons assortiment.

Duurzame kwaliteitsmeubelen van Bontempi

Bontempi Casa zet zich in voor de bescherming van natuurlijke hulpbronnen. Tijdens het gehele productieproces wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid van de gebruikte materialen. Bontempi vermijd het gebruik van schadelijke stoffen en ze maken alleen gebruik van niet-vervuilende, oplosmiddelvrije en plasticvrije verf. Verder gebruiken ze recyclebaar glas en komt hun hout uit speciaal geselecteerde bossen die worden beheerd volgens strikte ecologische, sociale en economische normen. Bontempi gelooft dat verantwoorde meubels bijdragen aan de toekomst van de planeet en van de volgende generaties.

De meubels van Bontempi mogen in geen interieur ontbreken. Ga ook voor kwaliteit en duurzaamheid met de tijdloze en minimalistische Bontempi Simba stoel of strakke Bontempi Nata stoel met hoogwaardig zitcomfort.

^