ClassiCon

Echte kwaliteit doorstaat de test van de tijd. De moderne klassiekers van ClassiCon zijn collectors items. Dat wil zeggen dat ze niet alleen de meesterwerken zijn van gisteren, maar ook die van de toekomst. ClassiCon streeft vooral naar productie van individuele meubels die van grote originaliteit en perfectie zijn.

nieuwe website nieuwe website
ClassiCon

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meubelstukken die de potentie hebben om op een dag klassiekers te worden op hun eigen manier. Het tonen van waarden die blijvend en langdurig zijn, is voor deze meubelstukken de kracht om een investering in de toekomst te zijn. Bekijk de fraaie ClassiCon Pli bijzettafel, ClassiCon Tube Light staande lamp en ClassiCon E1027 bijzettafel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

ClassiCon staat voor duurzaamheid

Met hun prachtige duurzame meubels wil ClassiCon de strijd aangaan tegen de wegwerpmentaliteit. Duurzaamheid heeft voor ClassiCon een ruime betekenis. Natuurlijk besteden zij veel aandacht aan keuze van lokale, milieuvriendelijke materialen en de manier waarop de materialen worden verwerkt. Maar ook de technologie en esthetiek zijn van groot belang om ervoor te zorgen dat meubels generaties lang kunnen worden gebruikt. ClassiCon meubels gaan daadwerkelijk lang mee, zowel qua materiaal als ook wat betreft het ontwerp.

Omgeef je met ClassiCon meubels

Volgens ClassiCon kun je goede meubels vergelijken met een goede vriend. Het is iemand die we graag bij ons in de buurt hebben en die ons een leven lang begeleidt, waar het leven ons ook brengt. Sinds 1990 produceert ClassiCon dit soort meubels die we inderdaad graag om ons heen hebben. Vanuit hun hoofdkwartier in München, maar inmiddels ook met productielocaties in Italië en Portugal, creëert ClassiCon de mooiste handgemaakte meubels.

Neem bijvoorbeeld ClassiCon E1027 bijzettafel. Een iconisch bijzettafeltje dat volledig op zijn plek is naast de bank, in de hal, in de slaapkamer en nog op veel meer plekken. Uitgevoerd met een zwart frame en keuze tussen kristalhelder, parsolglas of zwart lak tafelblad. Of de ClassiCon Pli bijzettafel. Deze schitterende bijzettafel, uitgevoerd in saffier blauw, is een echte blikvanger en past goed in een design interieur.

^