HAY banken | contemporary en tijdloos

Het Deense designmerk HAY gelooft dat iedereen recht heeft op een goed ontwerp. Daarom hebben oprichters Mette en Rolf Hay zich vanaf het begin toegewijd om samen te werken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om hoogwaardige producten te creëren die beschikbaar zouden zijn voor een breed publiek. Dit grondbeginsel motiveert hen nog steeds. Het resultaat is ongeëvenaard hedendaags design dat tegelijk tijdloos en betaalbaar is. Zie hier het ruime aanbod aan banken dat perfect tot zijn recht komt in bijna ieder interieur.

Bekijk de stijlvolle en zachte HAY Quilton bank, HAY Can bank en HAY Pandarine bank op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

HAY banken weerspiegelen de tijdgeest

HAY ziet zichzelf gecentreerd te midden van drie primaire inspiratiebronnen: kunst, architectuur en mode. Zij besteden altijd veel aandacht aan en laten zich inspireren door hun omgeving. Ook houden zij de hedendaagse cultuur nauwgezet in de gaten om gelijke tred te houden met de wereld om hen heen. In de banken van HAY zie je een spannend samenspel van het onverwachte en originele van de kunst aan de ene kant en de dynamiek en weerspiegeling van de tijdgeest zoals je die bij de architectuur en mode ziet aan de andere kant.

Haal comfort in huis met een HAY bank

De banken van HAY zitten minstens net zo comfortabel als ze eruitzien. Neem bijvoorbeeld de eenvoudige maar veelzeggende HAY About A Lounge Sofa waar je heerlijk op kunt ontspannen. Maar ook de HAY Mags sofa of Hay Mags Soft sofa nodigen met hun minimalistische design en maximale comfort uit om er onmiddellijk op plaats te nemen. Dankzij het brede scala aan functionele modulaire eenheden kan een bank uit de Mags familie volledig worden aangepast met chaise longue, hoekmodules of extra stoelen. De banken passen daarmee in iedere kamer. Bovendien kun je met een ruime keuze aan stoffering altijd jouw eigen persoonlijkheid erin terugvinden.

^