Leolux banken

Leolux is een bekend merk binnen de designer branch. Het is een familiebedrijf dat zijn roots, net als Berden, kent in Venlo. Onder de naam “De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek” is het bedrijf in 1934 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal erkend designmerk. De Leolux banken zijn te herkennen aan kwaliteit en comfort. Banken van Leolux kennen een lange levensduur, waardoor je vele jaren kunt genieten van jouw eigen Leolux bank. Veel Leolux banken kennen binnen de collectie ook een fauteuil passend bij de bank. Zo maak jij je zithoek helemaal compleet.

Producten 1-20 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Leolux Horatio bank

De Horatio bank van Leolux is een innovatieve bank en kent technische hoogstandje. Designer Cumo Frommherz heeft een zeer mooie bank ontworpen met een lage rugleuningen. Doordat het zitcomfort ten wensen over liet heeft hij het vernuftige systeem ontworpen met een draaibare rugsteun. De zichtdelen van de rugsteun zijn afgewerkt met verfijnd aluminum.

Een Leolux bank voor iedereen

Leolux heeft een uitgebreide banken collectie. Zo past bij iedereen een Leolux bank, bij zijn of haar comfort- en design wensen. Wanneer je voor subtiel en strakke lijnen gaat, dan is de Leolux Bora Bora perfect voor jou. Deze bank heeft een hoog zitcomfort dankzij zijn zachte rug- en armleuning. Past een dynamiek lijnenspel meer bij jou? Bekijk dan eens de Leolux Mayon bank. Het is een bank met een geheel eigenzinnig design, maar toch vertrouwd en herkenbaar. Bekijk de Leolux banken collectie online en laat je inspireren.

Leolux bij Berden

Berden is officiële dealer van dit prachtige design merk, Leolux. Hier zijn wij ook zeer trots op, ook mede dat het een bedrijf is, met dezelfde roots als Berden. Heb jij een Leolux bankstel op het oog dat perfect in je interieur past? Neem gerust contact met ons op, zo kunnen wij jou informeren in welke woonwinkel jouw favoriete Leolux bank kunt vinden.

^