Magis

In 1976 werd het bedrijf Magis opgericht in Italië door Eugenio Perazza. Dit merk heeft een geheel eigentijdse twist gegeven aan design. Inmiddels is dit prachtige merk niet meer weg te denken uit de designwereld. Magis heeft een ruime collectie aan design meubelen en kindermeubels die onder de Magis Me Too collectie vallen. Italiaanse kwaliteit en creativiteit staat bij Magis voorop.

nieuwe website nieuwe website
Magis
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het bedrijf is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is het continu opzoeken van grenzen. Laat u verrassen door de mooie collectie, er is voor ieder wat wils!

Magis heeft een ‘Me Too’ collectie ontworpen dat bestaat uit meubels en accessoires om kinderen de creativiteit, sensatie en oplossingen te laten ervaren van de grote namen in de huidige design-wereld. De oprichter van Magis is Eugenio Perazza en hij kwam dan ook met het idee om deze collectie te ontwerpen. Hij is een grote speler in de Italian-made markt en hij wilde zijn kleindochter een tafeltje cadeau geven waar ze op kon tekenen. Toen hij hiernaar op zoek was, kon hij geen tafeltje vinden die ook maar iets van design karakteristieken toonden.

Hij kwam hierdoor op ideeën, maar hij wilde het tafeltje wel gemakkelijk in gebruik maken aangezien het voor kinderen is. De Me Too collectie dus een verkleinde versie van designer meubelen. In de collectie kun je ook de Magis Me Too puppy vinden.

Magis Me Too puppy

Deze design puppy staat op veel plekken leuk, zoals op het terras of in de woonkamer. Het kan als decoratiestuk dienen of als kinderstoeltje. De ontwerper van deze puppy heet Eero Aarnio en hij heeft deze puppy ontworpen voor de Me Too collectie. De puppy kan altijd buiten blijven staan omdat het gemaakt is van hard kunststof. De puppy kan dus alle seizoenen aan.

Het is dus een design puppy, gemaakt van harde kunststof. De puppy is te verkrijgen in meerdere kleuren en grootten. De zithoogte van de puppy kun je afstellen op de leeftijd of grootte van je kind.

^