Metaform

Metaform is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn strakke en moderne design meubelen. Vooral de tafels van Metaform zijn erg bekend. Een bekend tafelmodel is dan ook de K-1 tafel. Sinds 1964 ontwikkelt en produceert Metaform een groot aanbod aan eigentijdse bijzettafels, salontafels en eetkamertafels.

nieuwe website nieuwe website
Metaform

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

Maatwerk en flexibiliteit in design meubelen. De collectie van Metaform bestaat uit bijzet-, salon- en eetkamertafels. Hierbij is het frame van gelakt-, verchroomd- of roestvrij staal (RVS). Voor de bladen wordt gebruik gemaakt van diverse soorten glas, massief hout, natuursteen, fineer of Duropal en keramiek.

Metaform tafels: flexibiliteit & maatwerk

De flexibiliteit van Metaform uit zich in maatwerk. Zit er een tafel bij die niet standaard verkrijgbaar is in de afmeting van uw voorkeur? Geen probleem. Bijna alle modellen kunnen op maat gemaakt worden! Stoelen en kapstokken maken het programma van Metaform compleet.

Flexibiliteit van Metaform

De flexibiliteit van het op maat maken van vrijwel alle meubelen kenmerkt Metaform. De tafels zijn leverbaar in elke gewenste maat, mits technisch haalbaar. Daarnaast maakt Metaform gebruik van een groot scala materialen waaronder diverse soorten glas, keramiek, HPL, massief hout, natuursteen en quartz steen. Elk materiaal heeft ook zijn eigen kenmerken en uitstraling. Het combineren van metalen frames met deze bijzondere en duurzame materialen is kenmerkend voor de designs van de organisatie.

Metaform salontafel, eettafel & bijzettafel

Geef jouw woon- of eetkamer een metamorfose met een tafel uit de collectie van Metaform. De collectie bestaat uit een ruim aanbod aan salon- en bijzettafels, zoals de DP salontafel en de S-30 salontafel. Hierboven vindt je een selectie uit de collectie van Metaform. Staat de tafel van jouw voorkeur er niet tussen of wil je een offerte voor een specifiek model? Neem dan contact met ons op!

^