Nolte

Sinds de oprichting in 1955 is Nolte Möbel uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van kledingkasten en slaapkamermeubels. Hun blijvende succes is gebaseerd op de voortdurende ontwikkeling en verfijning van innovatieve en functionele ontwerpen en ideeën. Met hun op maat gemaakte productieprocessen zijn zij in staat om uw individuele wensen volledig in vervulling te brengen.

Bekijk de praktische en veelzijdige Nolte Concept Me kast op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op

nieuwe website nieuwe website
Nolte

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Nolte Germersheim Made in Germany

Als traditionele fabrikant en familiebedrijf met productiefaciliteiten uitsluitend in Duitsland, is het label MADE IN GERMANY veelbetekenend. Nolte ziet dit label zowel als een stimulans, maar ook als eer en verplichting. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich volledig toegewijd aan het vervullen van de behoeften en wensen van hun klanten. Nolte ziet het als een voorrecht om innovatieve ontwerpen en functies te ontwikkelen die jouw slaapkamer zowel comfortabel als functioneel maken.

Uiteraard worden alle ontwerpen tot in de puntjes uitgedacht en voldoen de meubels aan de hoogste kwaliteitsnormen. Nolte evalueert haar producten en ideeën voortdurend opnieuw. Samen met haar klanten kijkt ze naar de toekomst om ervoor te zorgen dat jij de meubels kunt vinden die je zoekt. Meubels die maken dat je je thuis voelt in je eigen huis.

Functionele kasten van Nolte Germersheim

Nolte wil dat hun producten en oplossingen jou een goed gevoel geven. Zij streven ernaar mensen te helpen hun droom te verwezenlijken van een woonruimte waar ze zich veilig, comfortabel en vredig voelen. Dit alles met inachtneming van hun verantwoordelijkheden jegens het milieu, de samenleving en hun medewerkers.

Al deze waarden zie je terug in de Nolte Concept Me kast. Deze kast biedt slimme oplossingen die het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om je kledingkast opgeruimd en overzichtelijk te houden. De strakke vormen, hoogwaardige materialen en perfecte afwerking zorgen voor een luxueuze en exclusieve uitstraling. Bovendien is de kast geheel naar jouw smaak samen te stellen.

^