Occhio | Verlichting

Het Duitse designmerk is gespecialiseerd in het ontwerpen van minimalistische verlichting. Occhio levert uitzonderlijke kwaliteit en zorgt voor blikvangende ontwerpen. De lampen zijn tot in het detail ontworpen en ontwikkeld.
nieuwe website nieuwe website
Occhio
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Occhio designverlichting

De verlichting van Occhio hebben een minimalistisch en modern design. De hoogwaardige LED-verlichting van het merk nodigt je uit om optimaal te genieten van de sfeer. De lampen bieden ook de mogelijkheid om de lichttemperatuur aan te passen. Hierdoor kun je het licht met jouw smartphone aanpassen naar jouw gewenste sfeer.

Occhio Mito lampen

De Mito lampen is een van de meest populaire producten uit de collectie van Occhio. De lamp heeft een strak en simplistisch design. De unieke lamp schijnt tegelijkertijd naar onder en naar boven. Het is mogelijk om de lamp aan te sturen met je smartphone of via de Touchless Control.

Het ontstaan van Occhio

Het merk is opgericht door Axel Meise. Haar frustratie was dat er geen verlichtingssysteem bestond dat geschikt was voor iedere ruimte. Occhio werd daarom opgericht om een nieuwe kijk op verlichting te kunnen realiseren. Het resultaat mag er zijn: Occhio biedt prachtige modulaire design verlichting die aanpasbaar is voor iedere ruimte.

Koop Occhio design lampen bij Berden Wonen

Berden is officieel dealer van Occhio. Bekijk onze collectie online of vraag een offerte aan van jouw favoriete Occhio lamp. Wil je liever jouw favoriete lamp bekijken in een van onze winkels? Neem dan contact met ons op. We laten je graag weten waar je een lamp kunt bekijken.
^