Tecnolumen

Sinds 1980 produceert Tecnolumen verlichting. Het eerste product van Tecnolumen was de Wilhelm Wagenfeld WA 24 tafellamp. Een ontwerp staat vooral bekend staat als "de Bauhaus lamp". Oorspronkelijk produceerde dit bedrijf enkel deze lamp uit het Bauhaus tijdperk in de collectie. Deze werd al snel aangevuld met andere modellen van ontwerpers uit de 'Bauhaus metaal workshop' (Metall-Werkstatt).

nieuwe website nieuwe website
Tecnolumen

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Bauhaus stijl als basis voor het ontwerp

Bauhaus TECHNOLUMEN ®-producten bevatten een aantal van de meest opmerkelijke modellen van Wilhelm Wagenfeld, Marianne Brandt, Hans Przyrembel, Mart Stam, Gyula Pap en enkele anonieme ontwerpers.

De Bauhaus ontwerpen zijn vaak een afgeleide vorm van het beoogde gebruik, materiaaleigenschappen, en de wijze van productie. De ontwerpen zijn enorm tijdloos en ook vandaag de dag nog passend in elk interieur.

Tecnolumen tafellamp uit voorraad leverbaar

De bekende Bauhaus stijl tafellamp van Tecnolumen is bij ons uit voorraad leverbaar. Dit is misschien wel een van de meest bekende ontwerpen aller tijden. Het is echt een icoon. Bij Berden vind je de originele uitvoering met glazen voet. Ga voor het echte werk en laat imitaties links liggen. Interesse in meerdere lampen? Vraag dan een offerte aan via de productpagina.

^