Tonone

Tonone is een jong designlabel dat in 2013 is opgericht door Anton de Groof. Het merk is bekend door de verschillende collecties designlampen met een industriële look. Tonone is een merk van Nederlandse bodem. Anton de Groof heeft het merk opgezet, doordat hij een grote fascinatie heeft voor traditionele mechanica en handwerk.

Tonone
Tonone

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

De opvallende Bolt lampen

Door de Bolt collectie is Tonone bekend geworden, daardoor heeft deze collectie ook een streepje voor binnen Tonone. De lampen serie wordt gekenmerkt door de constructie met het opvallende scharnier. Door de meegeleverde verstelsleutel kan het scharniermechanisme van de lamp verstelt worden. Zo kun je zelf bepalen waar je de lichtbron laat schijnen. De Bolt serie is zo opgesteld dat je uit maarliefst, uit zeven verschillende kleuren kunt kiezen. Heb jij de Tonone Bolt vloerlamp of de Tonone Bolt tafellamp al gezien?

Hoe het begon voor Tonone

Anton de Groof heeft in 2013 Tonone opgericht. Het ontwerpersteam van Tonone werkt samen met lokale ambachtslieden om de producten te produceren. Binnen Tonone staat detail zeer hoog in het vaandel. Hier wordt vanaf het ontwerpt tot aan het einde van het productieproces een scherp oog op gehouden.
De ontwerpen van Tonone kunnen worden bestempeld als industrieel en functioneel. Maar het zijn ook gedurfde ontwerpen. Anton en zijn ontwerpteam willen de traditionele mechanica en het handwerk, zowel visueel als functioneel de basis laten zijn voor het product.

Tonone by Berden

Berden is officieel dealer van Tonone. Bekijk de volledige collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. Wij adviseren je om eerst contact met ons op te nemen, wij hebben helaas niet in elke showroom de volledige collectie. Wij kijken graag voor je naar in welke showroom jij het specifieke model kunt vinden. Weet je als precies wat je wilt hebben? Vraag online een vrijblijvende offerte aan of plaats je order online.

^