Vitra banken | designklassiekers in jouw woonlandschap

Het streven naar duurzaamheid en een tijdloos uniek gevoel gaat gepaard met elk kunststuk dat uit het productieproces komt. Vitra heeft een positie ingenomen in de luxe markt van het herdefiniëren van het gebruik van meubilair als kunst.
Ook voor de banken en de sofa’s van Vitra is het geen uitzondering dat een verrijkte ervaring wordt geleverd. Van elke keer dat je de bank of sofa aanschouwt tot het moment dat je erop plaatsneemt.

De samenhang met de omgeving is uitermate belangrijk. Simpelweg een standaard versie plaatsen kan zorgen voor een lelijke synergie met het omringende meubilair. Veel toepasselijker is het een universum te creëren dat aansluit op jouw stijl en wensen.

Is jouw Vitra bank niet direct beschikbaar of nog niet aanwezig op de site? Of heb je enige vragen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij jou van dienst kunnen zijn.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Samengestelde Vitra banken naar perfectie

Tweemaal jouw wensen door te geven hoef je niet te herhalen bij Vitra. Helemaal met de opties die worden gegeven om de ideale combinatie te vinden voor jouw sofa.
Bij de zwevende Vitra Grand Sofa zijn de elementen van de sofa samen te stellen tot een buitengewoon tintje. Ook hier is het een rijke kleurenpalet waar je uit kan kiezen alsmede het materiaal. De legplank kan je assisteren als bijzettafel om items op te plaatsen en de rugleuning is in verschillende maten leverbaar.

Natuurlijke samenhang met een vrij gevoel

Ontspannende behandelingen in de meest luxe spa's worden vaak geleid door de combinatie van rivierstenen. Helaas schikken deze zich niet goed als sofa. De Vitra Freeform Sofa heeft de natuurlijke element meegenomen van een riviersteen kabbelend op een rustige rivier met de comfort van ganzendons.

Ontworpen door Isamu Noguchi en beschouwd als de MichelAngelo van het uitdrukken van meubilair als sculptuur. In Japan is het gebruik van natuurlijke elementen stimulerend voor het geven van rust en ontspanning. Ook hier heeft hij zijn heritage doorgegeven met de zen voor jouw zitruimte.

Inspiratie vanuit het moederland

De Hollandse dijken en kanalen zijn moeilijk om te manifesteren als meubilair. Toch slaagde de Hella Jongerius erin. Helemaal als bank. Geïnspireerd door ons landschap ontwierp zij de Vitra Polder bank. Deze bank komt het beste naar voren in verschillende kleuren stof. Een alternerend of aansluitende combinatie van kleuren en materialen is mogelijk. De samenstelling is mogelijk als sofa, compacte sofa en ottoman of gecombineerd voor jouw Hollandse landschap.

^