Vitra tafels | de maestro van de eetruimte

Het moment dat een maestro zijn handen in de lucht ongemerkt werpt. Voordat een diepe buiging wordt aangekondigd door de laatste noot. Zo subliem benadrukken Vitra Tafels de permanente buiging. Toegejuicht door het omringende meubilair.

Met zoveel mooie stoelen en ornamenten in het aanbod kan excellentie niet ontbreken bij Vitra wanneer het gaat om hun tafels.

Dat allemaal en meer. Uitgedrukt in de Vitra Super Fold Table. Opvouwbaar zodat meer ruimte wordt aangeboden en overal kan worden opgeborgen. Zelfs tijdelijk plaatsen in een andere ruimte schuwt de Vitra Super Fold niet.

Uniek en chic, met de selectie van kleuren die bij elke stijl of smaak passen, en optionele melamine coating en rechte plastic rand. Beschermend tegen de vingerafdrukken op het tafelblad.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Structureel bereik in sculptuur vorm

Ook de kleine vergaderruimte of korte bijeenkomst verdient de allure van elegantie. De Vitra Belleville Table is trots om dit te personificeren. Een tafel zo flexibel en gemakkelijk in omgang maar toch onbeweeglijk als een silhouet. Meerdere kunnen worden gecombineerd als de violen in een orkest. Voor de ideale kantine of werkruimte.

Jean Prouvé ontwierp deze tafel met zijn sterke structurele krachten. Het maakte deel uit van zijn ontwerpen in het project "Maison Tropicale". Door de slanke samenloop naar een geheel voelt de stabiliteit als aardbevingproof.

In een moderne of een semi-stalen/ industriële uitgedrukte eetkamer, of de keuze voor als je overweegt een moderne en gezellige werkruimte te organiseren. Een tafel die continu alle werkdruk en spanningen aankan.

Maak indruk met een Vitra tafel

Een tafel met een blijvende indruk. In natuurlijke schoonheid van massief eikenhout of Amerikaanse walnoot. Vastberadenheid. Een eenheid van esthetiek rustend op drie poten. Als de drietand van Poseidon in de huiskamer. De Vitra Gueridon Bas tafel kan gerust worden beschreven als de samenvatting van al deze verklaringen, ontworpen door Jean Prouvé.

De Japanse ontwerper Isamu Noguchi ging verder dan de standaard linies van ongeschreven regels in ontwerp. Binnenkort is het twintig jarig jubileum van de samenwerking tussen Vitra en de stichting die zijn ontwerpen beheert. Beeldhouwwerk dat oogstrelend is kan van jou zijn.

Alsof glas en hout konden worden gesmeed tot een geheel is de Vitra Coffee Table dan ook een indruk die uit een geheel lijkt te zijn gesneden. Rustend op twee houten elementen, is een19mm zware glazen tafelblad. Indrukwekkend.

^