Wever & Ducré

Modern design kent vele vormen van expressie. Dit zie je ook terug bij Wever en Ducré. Een Belgisch ontwerphuis, dat al vele succesverhalen op zijn naam heeft staan. Door een grondige aanpak, creatieve speelsheid en de moed om deze ontwerpen met beide handen aan te pakken, bieden ze een breed scala aan unieke verlichting opties aan. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie stellen Wever en Ducré zichzelf in staat om de meest eigenzinnige vormen in hun ontwerpen te verwerken. De producten van Wever en Ducré hebben een hoge kwaliteit. Zo kun je jarenlang zorgeloos genieten van de buitengewone creativiteit van Wever en Ducré.

Wever & Ducre

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Wever & Ducré, het moderne en creatieve design uit België

Je hebt een ruime keuze uit verschillende wand-, plafond- en hanglampen met een hedendaags ontwerp. Wever en Ducré staan bekend om hun moderne, minimalistische maar ruime en duidelijke assortiment. Voor ieder modern interieur vind je een passende lamp van Wever en Ducré. Deze lampen komen prachtig tot hun recht in elke omgeving, of het nu een levendige woonkamer is of een rustig hoekje in je huis.

De diversiteit aan ontwerpen laat zien dat modern design op ontelbare manieren kan worden uitgedrukt. Wever en Ducré kent een aantal creatieve uitspattingen waardoor het de eigenzinnigheid weergeeft. Zij weten bijzondere en spraakmakende ontwerpen om te zetten naar geweldige moderne producten. Liefhebbers waarderen dit al jarenlang. Deze lampen zijn een toonbeeld van eigentijdse eenvoud en uniek Belgisch design.

Door steen en beton te integreren in de ontwerpen van Wever en Ducré, krijgen de lampen een uitstraling die perfect past in een moderne inrichting. Dit sluit ook goed aan op de visie van het Belgische designmerk, verlichting is namelijk een essentieel onderdeel van je huis. Volgens hen moeten de ontwerpen langer meegaan dan een trend, en daarbij ook nog eens de waarde behouden. Wever en Ducré zijn er met passie en toewijding in geslaagd om conventionele trends te doorbreken en een spectaculair resultaat neer te zetten.

^