Berden & Het Goed

In veel gevallen worden bij nieuwe aankopen oude meubels overbodig. Dit zijn vaak stoelen, tafels of banken die nog in goede staat verkeren. Om te voorkomen dat deze goede meubelen weggegooid worden, werken wij samen met Het Goed. Via Het Goed vinden jouw meubels weer een nieuwe eigenaar! Je kunt jouw spullen zelf brengen, maar heb je geen zin om zelf te slepen met deze meubelen en woon je in de omgeving van een van de vestigingen? Dan is het mogelijk om jouw meubels op te laten halen door Het Goed.

Berden & Het Goed

Meubels afgeven bij Het Goed

Wil jij je meubels snel kwijt, dan kun je er voor kiezen om ze zelf langs te brengen bij één van de winkels van Het Goed.Twijfel je of jouw gebruikte meubels ingeleverd kunen worden? De medewerkers van Het Goed informeren je graag over wat je wel en niet kunt inleveren.

Ophaalservice van Het Goed

Woon je in de buurt van een vestiging van Het Goed en heb je meubels die je niet meer gebruikt? De Ophaalservice van kringloopwarenhuis Het Goed haalt ze GRATIS op bij jou thuis. Je kunt eenvoudig online een ophaalafspraak inplannen via de Afspraakplanner.

Sociaal ondernemen

Met het inleveren van jouw gebruikte meubels zorg je er ook nog eens voor dat mensen op een hele laagdrempelige manier weer werkervaring op kunnen doen in de kringloopwarenhuizen van Het Goed. Zo hebben zij een grotere kans om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. Door deze speciale begeleidingsmethode ontving Het Goed de hoogste PSO-certificering. Dat houdt in dat ze in Nederland tot de koplopers behoren op het gebied van sociaal ondernemen.

^