HAY About A Chair AAC 23 eetkamerstoel

De kuip is gemaakt van ateelcuttrio stof en het onderstel is gemaakt van eikenhout.

€ 0,00
Vanaf € 535,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Kies je uitvoering arrow
HAY About A Chair AAC 23 eetkamerstoel blauw
€ 595,00
HAY About A Chair AAC 23 eetkamerstoel beige
€ 575,00
HAY About A Chair AAC 23 eetkamerstoel donkergroen
€ 575,00
HAY About A Chair AAC 23 eetkamerstoel donkerblauw
€ 575,00
HAY About A Chair AAC 23 eetkamerstoel grijs
€ 615,00
HAY About A Chair AAC 23 eetkamerstoel cognac
€ 885,00
HAY About A Chair AAC 23 eetkamerstoel roze
€ 535,00
HAY About A Chair AAC 23 eetkamerstoel geel
€ 575,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY About A Chair AAC 23 eetkamerstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

HAY AAC/AAS | 20% korting

Profiteer van 20% korting op alle AAC- en AAS-modellen - HAY's tijdloze en veelzijdige collectie, die is bijgewerkt in nieuwe kleuren en gemaakt van 100% gerecycled plastic. De actie loopt van 14 september t/m 15 oktober 2023.

Klik hier voor de actievoorwaarden

De AAC23 About A Chair van HAY heeft een gestoffeerde kuip. Deze stoel (met armleuning) is ontworpen vanuit de wens een mooie eetkamerstoel met opvallende eenvoud te ontwikkelen. Een stoel die perfect past aan een eetkamertafel in een moderne eethoek. De met leer beklede zitting en rugleuning geeft deze stoel een luxe uitstraling. De vormgeving van de AAC23 is een ontwerp van Hee Welling, simpel en doeltreffend, maar ook esthetisch een fantastische stoel om te zien. Welling is er in geslaagd is om functionaliteit en oogstrelend design in de Hay About A Chair stoelen samen te laten komen. Vorm, functie, comfort, detail en esthetiek vullen elkaar aan en versterken elkaar.De AAC23 eetstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stof- en leersoorten en onderstel. Maak een keuze uit uw favoriete leer of stof en verwen uw eethoek, vergaderkamer of kantoor met stijlvol en comfortabel Deens design!

Artikelnummer338412
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^