HAY About A Chair AAC 26 eetkamerstoel

Deze Hay About A Chair AAC26 kuipstoel is verkrijgbaar in vele mogelijkheden!

€ 0,00
Vanaf € 275,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Kies je uitvoering arrow
HAY About A Chair AAC 26 eetkamerstoel donkergrijs
€ 275,00
HAY About A Chair AAC 26 eetkamerstoel zwart
€ 275,00
HAY About A Chair AAC 26 eetkamerstoel rood
€ 275,00
Hay About A Chair AAC 26 eetkamerstoel blauw
€ 275,00
HAY About A Chair AAC 26 eetkamerstoel donkergroen
€ 275,00
HAY About A Chair AAC 26 eetkamerstoel grijs
€ 275,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY About A Chair AAC 26 eetkamerstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Het idee achter de About A Chair-collectie is een stoel met opvallende eenvoud te ontwikkelen. Een stoel die net zo goed past rond de eettafel als aan een vergadertafel, in een kantine of op kantoor. Welling is erin geslaagd om functionaliteit en oogstrelend design in de Hay AAC26 kuipstoelen samen te laten komen. Daarnaast streven Welling en Hay ernaar om een About A Chair-familie van stoelen te creëren waarin de mogelijkheid bestaat alle kuipjes en frames te combineren. Deze Hay AAC26 kuipstoel is verkrijgbaar in tal van kleuren en onderstellen.Zoek uw favoriete kleur en stijl uit en geniet van het eindeloze comfort van de AAC26 kuipstoel.

Artikelnummer338539
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^