Label Easy Junior stoel

De Label Easy Junior is een comfortabele stoel met een modern design!

  • Design van Peter van de Water
  • In verschillende stof- en ledersoorten
  • Met een vast- of draaibaar onderstel

€ 812,00
Vanaf € 812,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Easy Junior stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Peter van de Water

De Easy Junior stoel is gebaseerd op de Easy fauteuil van Label. Deze variant is speciaal voor aan de eettafel, maar heeft nog wel de prachtige karakteristieken van zijn grote broer! Het idee van het origineel komt ook terug in deze eetkamerstoel, namelijk om modern en klassiek met elkaar te combineren. Het onderstel bestaat uit vier slanke metalen poten. De armleuningen lijken zich als het waren open te vouwen tegenover de rugleuning.

De stoel is verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringsopties. De stoel is leverbaar met een vast onderstel of met een draaivoet. Stel uw perfecte Easy Junior samen!

Artikelnummer325338
Label | Vandenberg

LABEL | Vandenberg

LABEL is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk Label kent een mooie en diverse collectie.

^