Label Kameo salontafel

De Label Kameo salontafel biedt extra ruimte in de woonkamer!

  • Prachtig ontwerp van Gerard van den Berg
  • In drie verschillende afmetingen
  • Past perfect bij de Label Kameo bank

€ 1.357,00
Vanaf € 1.357,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Kameo salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Label Kameo salontafel

Kameo is een prachtige salontafel die perfect past bij het gelijknamige bankensysteem van Label. De salontafel komt in drie verschillende formaten die ieder een royaal tafelblad hebben. Onder het tafelblad is er opbergruimte en dit voegt ook toe aan het algehele design van de Kameo tafels. De salontafel is vervaardigd uit eikenhout en het onderstel is uitvoerbaar met houten of metalen poten.

De Kameo salontafels staan perfect bij het bankstel van Label met dezelfde naam! Bekijk hier de Label Kameo bank.

Artikelnummer325331
LABEL Vandenberg

LABEL Vandenberg

LABEL Vandenberg is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL Vandenberg de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk LABEL Vandenberg kent een mooie en diverse collectie.

^