Label Gigi outdoor fauteuil

De nieuwe Gigi outdoor fauteuil van Label!

  • De outdoor versie van de prachtige Gigi fauteuil van Label
  • Gemaakt van weerbestendig materiaal
  • Leverbaar in verschillende stofuitvoeringen

€ 1.491,00
Vanaf € 1.491,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Gigi outdoor fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Label Gigi outdoor fauteuil

De prachtige Gigi fauteuil is nu ook voor buitenshuis: De Label Gigi outdoor fauteuil. Het design is luchtig en heeft mooie ronde lijnen, waardoor u in elke houding op deze fauteuil plaats kunt nemen. Deze fauteuil kan tegen een buitje door zijn waterdoorlatende stof en vulling.

De Gigi Outdoor fauteuil is leverbaar in 7 verschillende stofuitvoeringen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Artikelnummer324074
Label | Vandenberg

LABEL | Vandenberg

LABEL is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk Label kent een mooie en diverse collectie.

^