Label Gustav outdoor fauteuil

De Label Gustav Outdoor fauteuil is een unieke en stijvolle toevoeging aan jouw buitenruimte!

  • Uniek ontwerp onstaan door het vouwen van karton
  • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
  • Afneembaar kussen voor gemak en flexibiliteit
  • Ideaal voor het wisselvallige Nederlandse weer

€ 1.491,00
Vanaf € 1.491,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Label Gustav outdoor fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Label Gustav outdoor fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Label Gustav outdoor fauteuil heeft een uniek ontwerp dat is ontstaan door het vouwen van een stukje karton. De vouwlijnen geven de Gustav zijn kenmerkende uitstraling. Niet alleen bedoeld voor binnenshuis, maar ook zeker om buitenshuis van te genieten.

Daarom is er een buitenfauteul ontworpen, voorzien van een zacht kussen en hoekige lijnen aan de buitenkant. Dit creëert een prachtig contrast en maakt de fauteuil zelf een kunstwerk. De fauteuil is uitgerust met een afneembaar kussen dat bestand is tegen regen. Het kussen is bekleed met een spaicle outdoor-stof die waterdoorlatend is en behandeld is met een schimmelafwerende coating. Voor het schui, is gebruikgemaakt van dry-feel foam, dat dankzij zijn open-cel structuur water doorlaat. Hierdoor kan de Gustav Outdoor fauteuil probleemloos omgaan met het wisselvallige Nederlandse weer.

Voor meer informatie over de Gustav Outdoor fauteuil kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten!

Afmetingen in cm (breedte x diepte x hoogte):

99 x 80 x 88,5

Artikelnummer338207
Label | Vandenberg

LABEL | Vandenberg

LABEL is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige zitmeubelen. De manier waarop LABEL de producten vervaardigd is te herkennen aan echt vakmanschap met oog voor puur Nederlands design zonder poespas. Het merk Label kent een mooie en diverse collectie.

^