HAY Peas Random vloerkleed

Het HAY Peas Random vloerkleed brengt sfeer en warmte in huis!

  • Het vloerkleed heeft een oneven structuur
  • Is leverbaar in verschillende kleuren
  • Is bestelbaar in verschillende maten
  • Is gemaakt van 100% zuiver scheerwol

€ 543,00
Vanaf € 543,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY Peas Random vloerkleed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
HAY Peas Random vloerkleed

Met Het Peas Random vloerkleed van HAY breng je warmte en sfeer in huis bijvoorbeeld langs je bed, in de woonkamer of in de hal. Het vloerkleed is gemaakt van 100% zuiver scheerwol en is geproduceerd in India. Door de kleine bolletjes op het vloerkleed krijg je een zacht gevoel onder je voeten. De naam Peas Random is ontstaan door de oneven structuur van de bolletjes.

Afmetingen

L X B 200cm X B 140 cm

L X B 240 cm X B 170 cm

L X B 300 cm X B 200 cm

Artikelnummer332386
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^