B&B Italia Le Bambole bank

Een prachtige nieuwe 2022 heruitgave van de '07 versie: De B&B Italia Le Bambole bank!

  • Zeer comfortabel
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en als fauteuil
  • Diverse stof- en leersoorten mogelijk

€ 0,00
Vanaf € 5.690,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de B&B Italia Le Bambole bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
B&B Italia Le Bambole bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Het oorspronkelijke model werd ontworpen in 1972, maar nu kunt u genieten van de nieuwe heruitgave van 2022!

De B&B Italia Le Bambole is veel meer dan zomaar een bank. Deze bank van B&B Italia is een waar kunstwerk, een sculptuur waarbij de vormen de hoofdrol spelen. De bank straalt uitnodigend comfort uit, waardoor het bijna onmogelijk is om er niet in te gaan zitten. En wanneer je eenmaal zit, past de Le Bambole bank zich aan jouw zitbehoeften aan. Het is een bank waarin je graag iets langer wilt blijven zitten!

Productinformatie Le Bambole bank

Verkrijgbaar in verschillende stof- en ledergroepen van B&B Italia. Vanwege de vele modulaire mogelijkheden is het lastig om specifieke afmetingen te geven.

Voor meer informatie neem je vrijblijvend contact op met een van onze specialisten!

Artikelnummer 331319
B&B Italia

B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

^