Bert Plantagie Bond bank

De Bond is door de decoratieve stiksel een echte stijlicoon in uw interieur.

  • Verkrijgbaar in meerdere maten.
  • Keuze mogelijk uit alle stof- en leersoorten uit de collectie.
  • Bijpassende hocker verkrijgbaar, welke doormiddel van magneten te koppelen is.

€ 2.613,00
Vanaf € 2.613,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Bond bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Bert Plantagie Bond bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Deze bank is een echte eyecatcher in uw interieur! Het diepe en decoratieve stikstel welke terug te vinden is in de volledige rug, vestigt de aandacht op een zeer fraaie en verfijnde toon. Dit maakt deze Bond tot een echte stijlicoon.

De bank is optioneel te verkrijgen met een hoge arm, en is te verkrijgen in meerdere maten. Zo is de Bond van Bert Plantagie verkrijgbaar in de maten 2,5-, 3- en 3,5-zitsbank. Tevens is er een bijpassende hocker verkrijgbaar, welke middels mageneten aan de bank of onderling te koppelen is.

Artikelnummer324836
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^