Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder, het speerpunt is maatwerk! De collectie bestaat uit banken, fauteuils, stoelen en tafels, voor binnen en buiten.

nieuwe website nieuwe website

Producten 1-20 van 76

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 76

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bert Plantagie eetkamerstoelen

Bert Plantagie heeft een mooie collectie eetkamerstoelen, zo ken je vast de Kiko collectie. Binnen deze collectie zijn diverse Kiko stoelen en fauteuils verkrijgbaar zoals de Kiko fauteuil. Deze stoelen bieden je een heerlijk zitcomfort, zo kun je urenlang tafelen of gezellig borrelen. Wil je naast stoelen ook een eetbank aan je eettafel? Dan heeft Bert Plantagie ook binnen haar Kiko serie bijpassende Kiko eetkamerbanken, namelijk de Bert Plantagie Kiko Eetkamerbank of Bert Plantagie Kiko Plus eetbank. Zit je liever hoger of wil je jouw kookeiland betrekken bij de eetkamer, dan is de Kiko barkruk wellicht iets voor aan jouw kookeiland of hoge tafel.
Om het zitcomfort ook door te trekken in de woonkamer heeft Bert Plantagie ook een bijzettafel en hocker. Er is ook een hele Kiko outdoor collectie.

Bert plantagie tafels

Een groot aanbod aan tafels vind je bij Bert Plantagie, van tafels, bartafels, salontafels tot bijzettafels. De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten en kleuren. Binnen de collectie bijzettafels is de Bert Plantagie Justin de bekendste tafel. Het is een luchtige toevoeging aan je zithoek. Een leuke bijzettafel met een driehoek tafelblad en een geometrisch onderstel.

Oorsprong van Bert Plantagie

De oorsprong van dit merk gaat terug naar 1958, toen onder de naam Smits Stalen Meubelen. In 2000 werd het bedrijf overgenomen en de naam Bert Plantagie hieraan verbonden. Na de overname is er een nieuwe koers uitgestippeld voor het merk, het merk ging zich meer richten op de consumentenmarkt. De leidraad is subtiel design van een onmiskenbare kwaliteit.

Bert Plantagie & Berden

Berden is officiële dealer van Bert Plantagie. Bekijk het assortiment online of bezoek een van onze woonwinkels. In onze woonwinkels vind je niet de hele collectie, we raden je aan om eerst contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag in welke woonwinkel jij jouw favoriete Bert Plantagie product vind. Voor een vrijblijvende offerte kun je ook online terecht of plaats je order direct online.

^