Jori JR-8700 Linea bank

De Jori JR-8700 Linea bank is een comfortabele bank met tijdloos design

  • Sinds de introductie in 1997 uitgegroeid tot een ware klassieker
  • Door de verstelbare armleggers ideaal voor zowel een passief als actief comfort
  • Ook verkrijgbaar met verstelbare rug

€ 4.450,00
Vanaf € 4.450,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Jori JR-8700 Linea bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Jean-Pierre Audebert

Een tijdloos design dat, sinds zijn introductie in 1997, uitgegroeid is tot een echte stijlvolle klassieker. Wij hebben het natuurlijk over de JR-8700 Linea bank van Jori.

Het ontwerp van de JR-8700 Linea bank

Designer Jean-Pierre Audebert liet zich voor dit ontwerp inspireren door de Arc de Triomphe. Inmiddels meer dan 20 jaar later is de bank uitgegroeid tot één van de bestsellers van Jori met nog altijd een zeer modern uiterlijk. Helemaal sinds de vernieuwde versie die werd geïntorduceerd in 2015. Toen kwam bracht Jori de JR-8780 Linea bank op de markt. Het comfort van de upgrade is verder verbeterd door de verstelbare rug die traploos van een actief naar passief comfort kan worden veranderd. Bovendien kunnen de armleggers van de Linea ook in vier standen ingesteld worden, voor zowel een perfect zit- als ligcomfort.

U heeft bovendien nog de keuze uit diverse maatuitvoeringen. De Linea is verkrijgbaar in veel stof- en leersoorten uit de Jori-collectie. Zo is er voor elk interieur een passende Linea leverbaar!

Jori Classics actie bij Berden Wonen

Ontvang nu de maar liefst 15% korting op de Jori Linea collectie! Hebt u reeds een keuze gemaakt qua uitvoering, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een mooie offerte. Ook voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u per mail of telefonisch bereiken!

Artikelnummer277200
JORI

JORI

JORI is in 1963 opgericht met een duidelijke missie; Het perfecte zitcomfort bieden. JORI heeft duurzaamheid altijd hoog in het vaandel gehad staan en tot op de dag van vandaag wordt dit nageleefd. In de afgelopen vijf decennia is JORI uitgegroeid tot een internationaal merk met tijdloos zitcomfort, trouw zwerend aan vakmanschap.

^