JORI

Volgens JORI moet een bank, fauteuil of stoel je uitnodigen, verwelkomen, je omarmen en natuurlijk je ontspanning geven. Het biedt je een comfort waarin je weg kunt dromen. Met deze gedachte stelt JORI zijn meubelen samen en wordt bij elk ontwerp hier goed naar gekeken.

Producten 1-20 van 39

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 39

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

In de meer dan vijf decennia dat JORI meubels produceert, is het merk uitgegroeid tot een ruime collectie banken, stoelen, tafels en fauteuils.

JORI Brainbuilder fauteuil

De JORI Brainbuilder Multi-Move fauteuil zet het puntje precies op i van jouw interieur, mede door de looks en relax opties van deze fauteuil. JORI heeft zijn gepatenteerd comfort mechanisme in deze stoel verwerkt, waardoor je relaxt als nooit tevoren. Dit systeem is ook verwerkt in de JORI Symphony relaxfauteuil en de Mensana. De Brainbuilder wordt door zijn looks gewaardeerd door designliefhebbers. Je hebt de keuze uit mono-move of multi-move. Tevens heb je een ruime keuze aan stof- en lederkleuren.

Geschiedenis JORI

JORI is in 1963 opgericht door Juan Jorion, met een duidelijke missie; Het perfecte zitcomfort bieden. Hij had een grote voorliefde voor het vak en respect voor de meest hoogwaardige materialen. Hiermee overtuigde hij internationale ontwerpers, die bij hem instapte. Hun ambitie is tot op de dag van vandaag nog steeds relevant en misschien wel relevanter dan ooit! JORI heeft duurzaamheid altijd hoog in het vaandel gehad dit wordt op de dag van vandaag verwacht dat men duurzaam onderneemt. JORI is uitgegroeid in de afgelopen vijf decennia als een internationaal merk met tijdloos zitcomfort, die trouw zweert aan vakmanschap.

JORI & Berden

Berden is dealer van JORI, wij kunnen alle JORI meubelen leveren. Bekijk de collectie online. Mis jij een JORI product of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Hebben wij een betreffend JORI product niet online staan, kunnen wij hier vaak toch de mogelijkheid bieden om dit te leveren.
Wil je graag eerst de JORI meubelen bekijken, het zitcomfort ervaren en voelen? Laat ons weten naar welk JORI meubel jij opzoek bent, dat laten wij je graag weten in welke woonwinkel jij dit product kunt vinden. Staat jouw keuze helemaal vast? Plaats je order dan gemakkelijk online!

^