Ligne Roset Phileas bank

De Phileas bank is een tijdloos design geschikt voor diverse interieurs!

  • Een comfortabele bank
  • Verkrijgbaar met gelakt metalen of massief notenhouten poten
  • Diverse bekledingen mogelijk
  • Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan!

€ 5.343,00
Vanaf € 5.343,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Ligne Roset Phileas bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Philippe Nigro

De Phileas bank van Philippe Nigro, ontworpen voor Ligne Roset, is zowel uitdagend als verrassend.

De eigentijdse Phileas bank van Ligne Roset

Met dit design slaagde Nigro er in om de modernste vorm van design te bereiken, terwijl tegelijkertijd een cluster van nostalgische herinneringen opgeroepen worden. Zijn verticale quilt herinnert aan de bekleding van autostoelen uit de jaren 1950, banketten uit de mythische Orient Express, de verstilde omgeving van Engelse herenclubs en ga zo maar door. Een echte onbeweeglijk reis door de tijd!

Ligne Roset & Berden

Alle meubelen van Ligne Roset zijn verkrijgbaar bij Berden! Gaat uw voorkeur uit naar deze mooie Phileas? Vraag vrijblijvend meer informatie of een scherpe offerte aan voor uw favoriet!

Artikelnummer316356
Ligne Roset

Ligne Roset

Ligne Roset is een Frans merk opgericht in 1860. Inmiddels is het merk hét symbool van een luxe en elegante levensstijl. Waar zij in het begin vooral de focus legde op meubilair voor de overheid, zijn zij zich later gaan richten op de particuliere verkoop. De collectie bestaat uit meubelen, accessoires, verlichting en tapijten.

^